Annons
Användarnamn: aot2100
Ålder: 42 år
Bor: Mariehamn, Finland
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2011
Medlem sedan: 2012-09-01
Senast inloggad:

Det hela började med att jag tog jägarexamen och fick då verkligen upp ögonen för djur och natur. Köpte en begagnad kamera (Nikon D40) av en kollega på jobbet för att börja lära mig mer om fotografering. Efter det var det helt kört. Jag fotar alla möjliga djur och även olika landskap men det är fåglar som jag tycker är allra roligast att både skåda och fota än så länge iallafall =)

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Vilda djur, Natur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av histogram. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
När jag med mitt nya Tamronobjektiv närmade mig en ladusvala som inte brydde sig det minsta om hur nära jag kom den, nästan som om den visste att jag fotade den från sin bästa vinkel =)

Mitt sämsta fotominne:
När jag precis köpt min systemkamera och en vänlig herre skulle visa hur jag ställer in exponering, ISO osv. så kommer precis en kärrhök och attackerar en gräsand kanske 3 meter ifrån oss... "Kolla in det där" ropar alla som sitter i samma gömsle medan jag inte hade en chans att få tag i kameran och kanske ta den coolaste bilden det här året =)

Min största inspiration:
Alla ni som tar helt galet bra kungsfiskar- och rovfågelbilder, hur gör ni egentligen? ,)

Jag fikar helst:
I min sommarstuga vid havet med min tubkikare nära till hands.

I kameraväskan har jag alltid:
En karta över hornborgasjön!

Drömbilden är:
Just nu: 1. Kungsfiskaren nära mig en solig morgon vid paradissjön i Skövde. 2. Närbild av Havsörn med superduperskärpa! 3. Lodjur

 
Fåglar 2017
Vanligt
1 bilder
Fåglar 2016
Vanligt
7 bilder
Fåglar 2015
Vanligt
2 bilder
Fåglar 2014
Vanligt
0 bilder
Fåglar 2013
Vanligt
0 bilder
Fåglar 2012
Vanligt
0 bilder
Djur och Natur
Vanligt
0 bilder
Övrigt
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS