Annons
Användarnamn: Beckovich
Ålder: 29 år
Bor: Södermanlands län
Kategori: Frilansfotograf
Började fotografera: 2010
Medlem sedan: 2012-09-17
Senast inloggad:

•freelancerebecca.com

•facebook.com/RebeccaJohanssonFreelancePhotographer

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Vilda djur, Porträtt, Natur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Förra hösten så reste jag och en grupp människor på cirka 16 personer till Uganda, och under slutet av de tio dagarna vi tillbringade där så åkte ungefär hälften av gruppen på en kort safari. Jag följde givetvis med, och resultatet av det blev att jag under första dagen på safarin knäppte ett kort på en elefant som stod ungefär 3-5 meter ifrån båten vi satt i, just när denna viftade med sina enorma öron mot oss. Detta resulterade i både ett fantastiskt minne, men också en väldigt bra bild!

Min största inspiration:
Eftersom jag främst tycker om djur- och naturfotografering så är min första inspirationskälla oftast djuren och miljön själva, då det är dem som skapar bilderna jag tar. Min andra inspirationskälla är Gud! Det är ju Han som har skapat allt fantastisk jag ser. Skogen, växterna och för att inte nämna alla djur!

Jag fikar helst:
Jag är inte riktigt en typisk, svensk fika- människa, utan tycker mer om flera småsaker framför en kanelbulle. Som macarons, chokladtryfflar och kanske en och annan seg chocolate chip cookie.

I kameraväskan har jag alltid:
Min kamera givetvis. Jag får inte plats med särskilt mycket annat för att vara ärlig :p

Drömbilden är:
Jag har under nästan hela livet varit väldigt fascinerad av lejon, så en drömbild vore att fånga en närbild av dessa i dess vilda tillstånd under gryningen då solen precis har gått upp och en tunn dimma fortfarande ligger kvar nära marken, samtidigt som lejonets andedräkt syns som ett tunt moln bredvid dess tjocka man. Hm... har jag beskrivit tillräckligt noggrant?

 
All Faces are Faces
Vanligt
3 bilder
The Wild Part of Life
Vanligt
1 bilder
 
 
ANNONS