Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: one eagle
Bor: Hallands län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2012
Medlem sedan: 2012-10-03
Senast inloggad: 2024-04-23 21:09

Jag är 40 år. Har sedan späda barnsben spenderat all tid jag kunnat ute i skog och mark, först med ett enormt intresse för insekter och småkryp sedan fåglar och mot vuxen ålder fiske och en del jakt. Det sista har jag slutat med, bland annat på grund av blödighet och "allergi" mot adrenalinpåslaget före och efter skott.
Ett annat intresse är måleri, och det var till detta jag köpte min systemkamera, för att dokumentera tillblivelsen av mina tavlor och för att få referensbilder av mina motiv. Men så helt oväntat, ja nästan i alla fall upptäckte jag att man mycket praktiskt kunde slå ihop två av mina gamla intressen till ett genom kameran. Fågelskådning, ja absolut. Jakt, ja mycket likt bara så mycket svårare, här snackar vi åtta och inte åttio meter, men så mycket roligare, helt oblodigt och med mycket mildare och skönare adrenalinkick.

Medlem i grupperna



 
Vilda däggdjur
Vanligt
2 bilder
Fåglar i skog och mark
Vanligt
14 bilder
Fåglar vid fågelbordet
Vanligt
24 bilder
Rovfåglar
Vanligt
17 bilder
naturbilder
Vanligt
10 bilder
 
 
ANNONS