Annons
Användarnamn: bobe@qivittoq.com
Ålder: 72 år
Bor: Fiskebäckskil, Västra Götalands län
Kategori: Frilansfotograf
Började fotografera: 1968
Medlem sedan: 2012-10-11
Senast inloggad:

Jag bor på Skaftö i Bohuslän och har arbetat med marinekologisk och fiskeribiologisk forskning under drygt 30 år. Under de senare 20 åren mest med frågor som rör förvaltning av levande resurser i Arktiska och Antarktiska havsområden. Naturfotografering har alltid sedan tonåren varit ett starkt intresse. Autodidakt som fotograf-har MASSOR kvar att lära.

Efter att ha bott i Grönland i några år var jag jaktvårdskonsulent med länsansvar i Halland åren 2008-2010. Har varit konsult inom natur och viltförvaltning-men är nu pensionär och bonde på heltid :-). Har haft turen att få sälja några bilder då och då, skrivit några populärvetenskapliga artiklar och hållit föredrag i varierande sammanhang. Vill gärna försöka utveckla skrivandet, fotograferandet och föredragen.

Genom mitt arbete så har jag haft förmånen att få komma till märkvärdiga ställen. Mitt natur/biologi intresse har med ökande ålder övergått från att vara vetenskapligt till att vara estetiskt. Det finns så fantastiskt mycket vackert att se och ta bilder av!!
Känner att nu har jag tid och ro att försöka visa och berätta om sådant som berört och berör mig . Fantastiskt att kunna få feedback från alla begåvade människor här på Fotosidan.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Vilda djur, Natur, Växter, insekter, naturdetalj, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av erfarenhet. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

 
Hemma
Vanligt
1 bilder
 
 
ANNONS