Annons
Användarnamn: Anna Wiksten
Bor: Finland (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1989
Medlem sedan: 2012-12-11
Senast inloggad:

Fick min första kamera när jag fyllde tio år 1989. Har alltid fotat mycket men börjat ta bilder mer medvetet först de senaste åren, särskilt efter att jag skaffade digitalkamera 2008. Köpte min första systemkamera, en Nikon D3100, i höstas.

Älskar själva fotandet men är inte lika förtjust i att sitta och gå igenom bilderna på datorn och redigera. Försöker uppamma lite mer entusiasm för den delen av arbetet, och det går lite bättre efter att jag skaffade Lightroom och känner att jag har ett seriöst och bra program att jobba med.

Eftersom jag har katter och annars också tycker om djur blir det naturligt så att jag fotar ganska mycket djur. Förutom djur föredrar jag att fota i utomhusmiljöer och helst i naturen.

Jag har en fotoprojektblogg, blogg365.wordpress.com, där jag från början försökte publicera en bild för varje dag enligt en temalista, men då bloggen blev att kännas mer som en plikt än ett nöje ändrade jag inriktning på den och går under 2013 efter en temalista med en bild per vecka. Välkommen att titta in på bloggen!

Under våren kommer jag att läsa distanskursen Fotografi - visuell kommunikation vid Högskolan i Jönköping.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Gatufoto, Nattbild, Macro, Vilda djur, Husdjur / Tamdjur, Natur, Växter, insekter, naturdetalj

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker forum är roligast.

 
365 dagar, 365 bilder
Vanligt
10 bilder
 
 
ANNONS