Annons
Användarnamn: mikaela.magnusson.90
Ålder: 31 år
Bor: Kalmar, Kalmar län (visa på kartan)
Kategori: Fotostuderande
Började fotografera: 2007
Medlem sedan: 2013-01-18
Senast inloggad:

En fotointresserad cineast som för tillfället studerar andra år på Journalistik- och Mediaproduktionsprogrammet i Kalmar. Har frilansat lite och är just nu med i fotoklubben "Shutters Photography". Varje vecka tolkar vi ett tema och publicerar sedan bilderna på http://shuttersphotography.blogg.se

Gillar att fota det mesta, men framförallt snygga brudar och ögonblicksbilder.

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Gatufoto, Nattbild, Mode, Reportage / Situation, Studio, Posering, Svart-vitt, Arkitektur, Digital efterbehandling, Porträtt, Natur, Fine Art Nude, Växter, insekter, naturdetalj, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels inne, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

Min största inspiration:
Annie Leibovitz tar rätt grymma bilder.

Jag fikar helst:
Med mina vänner.

I kameraväskan har jag alltid:
Min trogna Canon EOS 550D, kitobjektivet (18-55mm) och ett 35mm (f/2.0) samt en fjärrkontroll, extra minneskort, bouncer, närbildsfilter, polariseringsfilter, putsduk och laddare.

Drömbilden är:
Att fota Rachel Weisz eller Cate Blanchette i nån grym miljö med tokig styling. Hade gått bra med Liya Kebede, Ziyi Zhang, Gong Li, Sandra Oh eller Jennifer Lawrence också.

 
Konsertbilder
Vanligt
4 bilder
Porträtt
Vanligt
3 bilder
 
 
ANNONS