Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: larssonjosefine
Ålder: 31 år
Bor: Västra Götalands län
Kategori: Frilansfotograf
Började fotografera: 2009
Medlem sedan: 2013-02-11
Senast inloggad:

Positiv och glad fotograf som började fotografera konserter när jag var runt 15-16 år. Musiken är det största intresset, och utifrån det har även passionen för fotografering kommit.
Idag frilansar jag som fotograf och DJ. Fotograferar både porträtt och bröllop, men också större fotoreportage, pressbilder till band och artister samt mer konstnärliga projekt.

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Gatufoto, Mode, Reportage / Situation, Posering, Mörkrum, Digital efterbehandling, Porträtt, Konsertfoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
The Darkness på Sweden Rock Festival 2012. Trots att jag var någon minut försenad till spelning och inte hade något fotopass så lyckades jag ta mig längst fram till kravellstaketet och ta fantastiska bilder på frontmannen Justin Hawkins, som han senare använde som profilbild på flera sociala medier.

Jag fikar helst:
Dirty Records, andra långgatan i Göteborg.

I kameraväskan har jag alltid:
Inte helt otippat - min Canon 550D samt batteriladdare, extra minneskort och tre objektiv; Canon 50 mm/1,8, Tamron 70-300 mm/4-5,6 och Canon 18-55/3,5-5,6.

Drömbilden är:
...på gång, hoppas jag.

 
Samhällsbilden
Vanligt
3 bilder
 
 
ANNONS