Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: AnnieOnes
Ålder: 53 år
Bor: Stockholms län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2012
Medlem sedan: 2013-07-07
Senast inloggad:

Hejsvejs!
Har hittat denna sida genom en vän här på Fotosidan. Jag är helt grön vad gäller all typ av fotografering/kameror mm, men intresset har väckts till liv senaste året, å framför allt de närmsta månaderna! Kan egentligen absolut ingenting om varken fotografering eller kameror, så detta blir en stor utmaning!

Jag har märkt att jag får en otrolig lyckokänsla och energi bara genom att titta på (eller själv fotografera) bilder från naturen (djur/natur). Att kunna känna denna inspiration är helt nytt för mig, och jag hoppas nu kunna utvecklas inom detta nya intresse =o). Däremot har jag kanske inte utvecklat någon som helst kunskap om hur man fotograferar eller hur man ska tänka, så jag kan till en början kanske ha svårt att ge sådan (positiv) kritik eller ge idéer..?! Men att se en vacker bild och få uttrycka det, DET kan jag =o)!! Nåja, alla är vi barn i början! =o)

Kameran jag använder numer är min nya mobil, Samsung Galaxy Express GT-18730 (får inte in den i min "Kameraväska"). Andra kameror jag använt är gamla mobilen Samsung Galaxy Z och min gamla digitalkamera Samsung Digimax L60. Min plan är nu att köpa mig en riktig kamera med objektiv å grejer ;o) Men jag behöver läsa på lite först =o). Tips mottages gärna =o)

Så.....vi ses ute i vimlet här på Fotosidan! =o)
/Annie

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Macro, Vilda djur, Husdjur / Tamdjur, Natur, Växter, insekter, naturdetalj, Resefoto

 
Utsikt över Norrland
Vanligt
9 bilder
Ett snöklätt landskap
Vanligt
1 bilder
 
 
ANNONS