Annons
Användarnamn: olssonlinnea
Ålder: 26 år
Bor: Örebro län (visa på kartan)
Kategori: Fotostuderande
Började fotografera: 2006
Medlem sedan: 2013-07-10
Senast inloggad:

Jag heter Linnea Olsson, har alltid haft ett intresse för fotografering men det var när mamma skaffade sin lilla digitalkamera från Canon som jag började på riktigt. Så fort jag fick chansen sprang jag hämtade pallen och sträckte mig efter den på hyllan.

Fotograferar bröllop och porträtt allra helst utöver mina vardagsbilder.

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Bröllop, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Konsertfoto

Mitt bästa fotominne:
Mitt första "riktiga" bröllop var väldigt mäktigt. Allt som man sett på film stämmer faktiskt, hektiskt, stressen, massor av känslor och man blir som en extra assistent och väldigt uppskattad!

Mitt sämsta fotominne:
Sämsta fotominnet... Kan inte poängtera ut något direkt fotominne som en händelse med relaterat till mina foton är väl när min hårddisk jag inte gjort back-up på krashade och massor av bilder från början av 2013 gick förlorade. Hade bara hunnit göra backup på 2008-2012.

Min största inspiration:
Tumblr är faktiskt en väldigt stor inspiration. Det stör mig bara att det är nästan omöjligt att hitta fotografen till bilderna. Men väldigt mycket tack vare tumblr har jag fastnat för landskapsbilder även om det är min svagaste fotosida!

I kameraväskan har jag alltid:
Nikkor 50mm f/1.4, ALLTID. Min trogna följeslagare!

Drömbilden är:
Ett dramatiskt landskap med mycket känsla lite "moody". Vill verkligen lära mig hantera landskap och drömmer om att fota bröllopsporträtt i udda miljöer. Ser framför mig ett par på en klippa med berg och skog och dramatisk himmel. Fantastiskt!

 
Djur
Vanligt
4 bilder
Porträtt
Vanligt
1 bilder
Bröllop
Vanligt
5 bilder
 
 
ANNONS