** Idag gör vi arbeten på vårt system, kortare störningar och nedtid kan förekomma. **

Annons
Användarnamn: Trullsa
Ålder: 50 år
Bor: Västra Götalands län
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2013-09-06
Senast inloggad:

Jag fotograferade (på amatörnivå) på den analoga tiden, sedan har min analoga kamera legat i garderoben alldeles orörd. Nu äntligen har jag införskaffat mig en digitalkamera. Jag tycker det är fantastiskt roligt med fotografering, men är verkligen nybörjare.

Jag hade en Minolta 7xi när jag var ung, och har ju kvar alla objektiv (ja, även kamerahus), så jag har nu köpt (begagnad) en Sony a55.
A55 lockade då jag även vill filma lite, även om det främst är stillbilderna jag faktiskt är ute efter. Och jag har tyvärr inte så mycket ekonomi att lägga på min fotografering, iaf inte förrän jag vet att jag har den tid som jag hoppas kunna lägga till denna återupptagna hobby. Jag hoppas jag kommer vara nöjd med mitt köp i alla fall.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Macro, Barn, Svart-vitt, Husdjur / Tamdjur, Natur, Växter, insekter, naturdetalj

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

 
Tamdjur
Vanligt
1 bilder
Fåglar
Vanligt
4 bilder
Vinterpromenad
Vanligt
1 bilder
Himmelskt!
Vanligt
0 bilder
människor
Vanligt
0 bilder
Natur
Vanligt
4 bilder
 
 
ANNONS