Annons
Användarnamn: HeNord
Bor: Skåne län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2014-04-21
Senast inloggad:

Glad hobbyfotograf som alltid har kameran med mig. Plåtar gärna fåglar, vackra himlar, solupp- och nergångar, natur och familjen.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Vilda djur, Action / Äventyr, Porträtt, Utrustning, Natur, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
När jag är på väg hem i gatan (i ett samhälle öster om Malmö) efter att ha fågelskådat och fotograferat lyfter en havsörn ur dammen bakom vårt hus. Flyger rakt mot mig. Som tur är har jag kameran i passagerarsätet, får stopp på bilen, hoppar ut och hinner ta en lång serie med bilder när den passerar på 10-15 m håll. Tyvärr delvis motljus, men en del av bilderna blev bra ändå.

Mitt sämsta fotominne:
Har världens läge på några havsörnar på en åker vid börringesjön. Bränner av ett gäng bilder, men har kommit åt- och stängt av bildstabiliseringen. Märker när jag kommer hem att alla är suddiga.

Jag fikar helst:
På uteplatsen med miin fru.

 
HeNord's fåglar
Vanligt
5 bilder
Ljus
Vanligt
3 bilder
Barnen
Vanligt
1 bilder
 
 
ANNONS