Annons
Användarnamn: lekimpa
Bor: Eskilstuna, Södermanlands län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2003
Medlem sedan: 2003-09-18
Senast inloggad:

Hej document.write( USER_LOGIN ); välkommen till min fotografiska värld.

Jag är en ex-stockholmare bosatt på landet strax utanför Eskilstuna. Jag är avundsjuk på alla som tar fina foton och som är duktiga digitala efterbehandlare. Därför försöker jag läsa så mycket guider som möjligt och härmar hej vilt. Tycker photoshoppandet precis börjar lossna lite lätt efter flera års användning men stöter hela tiden på nyheter som jag inte hade en aning om. Tycker om att betrakta porträttbilder och gatufoto men är för feg för att ta bra sådana bilder själv.

Kritisera gärna fritt bland mina bilder, även om de inte ligger i en kritikpool. Vill gärna ha tips på förbättringar och andra råd.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Gatufoto, Nattbild, Macro, Reportage / Situation, Svart-vitt, Vilda djur, Action / Äventyr, Arkitektur, Digital efterbehandling, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Natur, Fine Art Nude, Växter, insekter, naturdetalj, Konsertfoto, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
När jag började fota med min gamla Minolta och upptäckte hur förbaskat kul det är att komma hem med en eller två lyckade bilder efter ett par timmars promenad.

Mitt sämsta fotominne:
Har inga ännu. Missade en riktigt cool brud på cykel för att jag försökte få en fin bild på ett par tråkiga höstlöv. Det grämer mig lite men vill inte överdriva.

Min största inspiration:
Alla überduktiga fotografer som får en att känna sig som en simpel amatör när man jämför sina egna alster med andras.

Jag fikar helst:
På café i gammal stil med bra sällskap och kameran undanstoppad. Kaffet skall vara svart och hett.

I kameraväskan har jag alltid:
Kameraväskan brukar bara innehålla putsduken då jag kör med enkelt objektiv och jag brukar inte orka pula ner kameran.

Drömbilden är:
En brutalbra porträttbild av en vacker person.

 
Blandat
Vanligt
4 bilder
Porträtt
Vanligt
3 bilder
 
 
ANNONS