Annons
Användarnamn: biomechas
Ålder: 25 år
Bor: Västerbottens län
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2015-10-16
Senast inloggad:

Självdestruktiv, melankolisk och oftast klädd i svart.

Nivan heter jag. En bitter, gräsätande vegan som också är glasblåsare, aktivist, feminist och queer. (pronomen: hen). Är för närvarande mitt i ett sabbatsår, så gör mycket konst i alla möjliga medier! Kommer dela med mig av mina foton här som sag tar på lite allt möjligt. :^)

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Gatufoto, Nattbild, Svart-vitt, Porträtt, Natur, Fine Art Nude, Konsertfoto

Mitt bästa fotominne:
Måste vara lite ostig och medge att alla gånger jag fotar nära och kära när de är ovetande om att jag faktiskt fotar just dom, är nog mina bästa fotominnen. När jag får fina och genuina bilder på de jag tycker om helst enkelt, det är mina bästa fotominnen.

Mitt sämsta fotominne:
Skulle fota streetart (laglig ;)) som jag och några jag studerade konst med hade jobbat på en hel dag. Så när jag tog fram min SX-70 kamera och skulle fota så hände ingenting. Bilden kom inte ut förräb efter flera minuter, och nästa bild fastnade i kameran. Det var så pass kallt att rullarna hade frusit fast, och efter det så gick kameran sönder. Blev av med 2 hela paket m film (400kr), och fick skicka in den på lagning.. Fick inga fina bilder på vår konst + min kamera pajade, så lärde mig en viktig läxa om att aldrig fota med den kameran i minusgrader!

Min största inspiration:
Fotografen som är min största inspiration är nog Alison Scarpulla,. Annars så skulle jag nog säga min mamma och min partner, Kittie.

Jag fikar helst:
Svart kaffe.

I kameraväskan har jag alltid:
Powerbar, hundgodis, vattenflaska, skissblock, pennor. Möjligtvis en termos med kaffe!

 
Polaroid
Vanligt
9 bilder
 
 
ANNONS