Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Black Pearl
Ålder: 36 år
Bor: Lund
Kategori: Fotostuderande
Började fotografera: 2001
Medlem sedan: 2003-10-29
Senast inloggad:



Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Mode, Reportage / Situation

Mitt bästa fotominne:
Har jag ett sånnt? Måste nog tänka lite...

Mitt sämsta fotominne:
Då jag skulle fota en kvinnas hund "i rörelse" under sommaren. Saken var den att hunden var lat och orörlig och inte alls ville sammarbeta... bilderna blev mestadels kassa. Fast det är kanske inte det värsta minnet... utan det är nog då jag skulle fota en pappa med sin son och sonen var helt galen! Han kunde inte sitta still i en sekund utan skulle springa runt som en hattifnatt och röra och dra i allt. Mjaa... den dagen var jag nära på att slita håret från huvudet. Bilderna blev ändå ok dock i slutändan.

Min största inspiration:
Uhj, finns många många... men bl a Carl Bengtsson och William Wegman.

Jag fikar helst:
På "Coffee break" i Lund, jag bor inte där längre men för ett halvår sedan skulle ni nog kunnat hitta mig där varje helg. Och så <vad> jag fikar, hmm... smoothies,fruthies eller varm choklad med t ex en croissant, muffin eller rejält med pasta-sallads-café-käk. Jumm Jumm.

I kameraväskan har jag alltid:
Duuh, kameran :P Thah, mjaa... annars - tre objektiv, en blixt, utlösarsladd, ett par minneskort, kanske min barbie, kanske ett par regnbyxor?

Drömbilden är:
Det perfekta konstpoträttet.

 
1
Vanligt
5 bilder
 
 
ANNONS