Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: photograf4life
Ålder: 24 år
Bor: Västra Götalands län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2018
Medlem sedan: 2018-12-16
Senast inloggad:

Jag är en hobbyfotograf och spenderar mycket tid bakom kameran. Jag tycker även om att göra något mer med de bilderna jag tar.

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Vilda djur, Action / Äventyr, Digital efterbehandling, Utrustning, Natur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker forum är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Mitt bästa fotominne är en Kanada gås som jag tog kort på i luften och hela kroppen och huvudet är skarpt medan bakgrunden är suddig. Det fotot tog jag när jag hade haft min Nikon D3200 bara i en vecka.

Mitt sämsta fotominne:
Mitt sämsta fotominne är ändå inte det sämsta, men ett ändå rätt kast foto. jag fick syn på en röd räv en bit in i skogen och eftersom jag har ett nedsatt färgseende så såg jag inte var fokus punkten i min D3200:a eftersom den har en eller flera röda prickar där fokuset är. Så det hela slutade men den suddig räv och en skarp förgrund. Sen satt jag även i bilen så det gjorde ju inte saken bättre ;)

Min största inspiration:
Min största inspiration får jag antingen direkt från naturen eller så tänker jag ut vad det är jag vill fota.

Jag fikar helst:
Jag fikar helst följande: När jag är ute längre turer * En bagett och kanelbulle eller Gifflar (MUMS :) kortare turer Bara En bagett Dryck: * Saft * Vatten * Läsk (Har inte lärt mig dricka kaffe än :)

I kameraväskan har jag alltid:
I kameraväskan har jag alltid följande: * Nikon D3200 * Nikon/ Nikkor AF-S DX 18-55MM F/3.5-5.6G VR * Nikon/ Nikkor AF-S DX 55-300 /4,5-5,6 G ED VR * Extra batteri till kameran * Fika *Enklare optikrengöring exempel putsduk, netonnets Rengöringspenna för kameror och linser *Powerbank

ANNONS