Annons
Användarnamn: Hjulben
Ålder: 47 år
Bor: Vara, Västra Götalands län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2005
Medlem sedan: 2004-01-06
Senast inloggad:

Jag e en glad amatör som sitter i rullstol så jag får väl inte dom bästa vinklar och andra finesser som behövs för att bli en bra fotograf, men jag gör så gott jag kan med Adam Madsen som hjälper mej där jag inte kommer åt att fota.

Jag började med att skaffa en Nikon Coolpix 2100 och följde med Adam madsen och fotograferade. Men efter ett gäng album och många svordomar över dåliga bilder så införskaffade jag mej med en Konica Minolta Dynax 5d som jag är riktigt nöjd med.
Jag håller mig på amatörnivå än så länge när jag inte har lärt mig alla funktioner på min kamera och får regelbundet gå tillbaka till instruktionsboken och även hit på Fotosidan för att lära mig mer.

Jag får tacka Adam för fotovärldens intresse. Jag tycker redan det är roligt att fotografera, men vad man ska inrikta sig på är ju en annan fråga. Jag får väl prova mej fram och se vad jag trivs bäst med att fotografera.

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Nattbild, Macro, Svart-vitt, Action / Äventyr, Arkitektur, Porträtt

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Mitt bästa fotominne är när jag var ute och fotograferade första gången med Adam Madsen på Bilkyrkogården i södra Ryd i småland. Det var en upplevelse...även om jag hade en skrutt kamera (Nikon Coolpix 2100)

Mitt sämsta fotominne:
När man inte har nån direkt inspiration och tycker att allt man tar kort på inte blir bra :-D

Min största inspiration:
Min största inspiration är när jag surfar runt på Fotosidan och ser alla bra bilder

Jag fikar helst:
Alltid? Här är alltid kaffe som gäller.

I kameraväskan har jag alltid:
Min kamera och mitt stativ.

Drömbilden är:
Riktigt så erfaren är jag väl inte än så jag har kommit så långt att hitta min drömbild.

 
Natt
Vanligt
3 bilder
Djur
Vanligt
2 bilder
Blandat
Vanligt
5 bilder
 
 
ANNONS