Annons
Användarnamn: Mazy
Ålder: 49 år
Bor: Bandhagen, Stockholms län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2002
Medlem sedan: 2004-01-08
Senast inloggad:

Har igentligen fotat en längre tid, men då mest Point&Shoot bilder, som dom flesta andra. Kommer från en bildintresserad familj, dvs ingen är väl så intresserad av fotots konst, men alla gillar att ta bilder :)

La ner foto under flera år när jag tröttnade på framkallningskostnader, och det faktum att bara 1 av 30 bilder blir nått man vill ha, och det var bara jobbigt att fixa en förstorning på dem, så igentligen blev väl ingen bild riktigt sparad.

Skaffade sedan en Olympus C-3040, och därmed återupptogs fotograferandet i större utsträckning, och även ett större intresse för att få bilden som man ville ha den med hjälp av slutartider, bländare och andra trevliga inställningar. Kameran lever fortfarande trots alla tillställningar den varit med på, men har blivit lite utknuffad av min 10D som inköptes precis innan julen 2003.

Har börjat intressera mig mer och mer för belysning och kör en ministudio med 2st 550ex + ST-E2 sändare. Tycker väl att det funkar rätt bra, med nackdelen att det är svårt att 'se' hur ljuset faller innan man tar bilden.

nytt : 2st elinchrom 400fx är hemma nu, och tillsammans med en ny röd bakgrund så finns nu fler ideer att skapa

Det var väl det.. tillbaka till kameran :)

 
Diverse
Vanligt
9 bilder
 
 
ANNONS