Annons
Användarnamn: Vendela Procope
Ålder: 38 år
Bor: Skåne län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2003
Medlem sedan: 2004-02-18
Senast inloggad:

Är en gymnasieungdom som törstar efter att förstå fotografins värld. Då studier är synonymt med utbrändhet har mitt fotograferande gått i stå, förutom på den digitala biten, men då är det mest förevigande av små pekuliära händelser jag alltid hamnar i.
Foto, skrivande, musik och vänner är de element som samsas om mitt intresse.
Musiken är allt ifrån pop och rock till klassiskt, jazz, och mycket annat. The Doors är nog ständiga favoriter,likaså Stina Nordenstam, Beethoven, Mozart och Miles Davis.

Fotografer som jag ser upp till är bland andra Francesca Woodman, och en vän till mig som tyvärr endast visar sina alster för tre personer. Diane Arbus är också en fotograf som ger mig rysningar.

Kommentarer av allehanda slag är alltid välkommet, speciellt med tanke på hur lite jag ännu kan. Tyvärr sitter min tumme mitt i handen och jag har mycket svårigheter med det tekniska i fotograferandet, så det vore väldigt vänligt att inte svänga med för svåra termer som jag inte riktigt vet än, utan att kanske lägga en mindre förklaring.
Konstruktiv kritik uppskattas som sagt djupt och jag hoppas att mina kanske ännu taffliga försök på något sätt kommer att tala eller beröra någon.

Tack för ditt besök!

 
Poets and Slaves
Vanligt
3 bilder
Övrigt
Vanligt
2 bilder
Dolls and life
Vanligt
5 bilder
 
 
ANNONS