Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: niklasm
Ålder: 51 år
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2004-03-04
Senast inloggad:

Jag har gillat att fotografera sedan jag var liten och fick min första helautomagiska kamera. Senare i tonåren lyckades jag spara till en manuell Pentax systemkamera som vägde ton och fick släpas med på diverse resor.

När jag började jobba ett antal år sedan gav jag bort systemkameran för att istället skaffa en liten Canon APS, vilket fungerade bra. Efter ett par år blev längtan för stor och jag skaffade en EOS 300 och började för första gången fotografera lite mer (kanske någon film i veckan) jmf. med semesterbilderna när man var liten, samt med lite bättre film.

Jag upptäckte att jag nästan hade glömt hur kul det var att fotografera och blev mer än intresserad av en Canon EOS 300d när den presenterades. Sedan jag skaffade den i höstas har jag fotograferat mer än någonsin (det är ju gratis).

Visserligen har inte förhållandet att 90% av alla bilder jag tar är skräp, 5-7% acceptabla/bra och resten riktigt bra förändrats men iom. att jag fotograferar så mycket mer nu blir det betydligt fler bilder jag är nöjd med.

Självolärd amatör...

 
Highway 1
Vanligt
5 bilder
 
 
ANNONS