Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: reptilen
Ålder: 55 år
Bor: Sundsvall, Västernorrlands län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1979
Medlem sedan: 2004-03-08
Senast inloggad:

Periodare på foto som plåtat både folk och slemmiga kryptogamer. Senaste åren har dock det där med "periodare" tappat något i aktualitet.
Förutom foto så går viss tid åt till å hamra trummor.
För brödföda och nöje ritas dagligt hus...

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Gatufoto, Nattbild, Arkitektur, Porträtt, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av erfarenhet. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Nattfotografering med cykel efter kusten... får nog ta å ersättas av resan till Island 2010. Mitt under vulkanutbrottet :-)

Mitt sämsta fotominne:
Kall, blåsig och blöt svampfotografering på stege några meter upp i ett träd. Om jag nu inte skall räkna med när vattentemperaturen skenade vid en filmsköljning vid ett tillfälle så allt vad bilder heter blev en kläggig massa som följde med vattenskrapan.

Min största inspiration:
Bilder, bilder, bilder, bilder, bilder, bilder, bilder... Jo... jag är bildberoende...

I kameraväskan har jag alltid:
Kniv

Drömbilden är:
Längre bort än någonsin. Måste utveckla mitt plåtande så eländigt mycket för å komma ikapp mina preferenser... eller så får jag börja se på bilder på ytterligare ett annat sätt...

 
Nya bilder
Vanligt
1 bilder
Från Södraberget
Vanligt
6 bilder
Ego
Vanligt
3 bilder
Div
Vanligt
11 bilder
 
 
ANNONS