Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: FagerArt
Ålder: 70 år
Bor: Blekinge län (visa på kartan)
Kategori: Frilansfotograf
Började fotografera: 1980
Medlem sedan: 2004-03-27
Senast inloggad:

Köpte en Nikon EM runt 1980. Har den kvar fortfarande och använde senast för sju, åtta år sedan. Runt -95 blev det en F50 som hängde med fram till en D70 som inhandlades i Lund via blocket . Genom åren har jag tagit mest konsertbilder och då framför allt jazzmusiker. I decembernumret 2007av danska magasinet JazzSpecial är jag representerad med fyra bilder från Jazzfestivael i Kristianstad. I december 2010 kom jag äntligen över en Nikon D700 till rimligt pris. Återigen i Lund, via blocket. En gammal Nikon 80 - 200 skjutzoom hittade jag, via blocket, i Jönköping i februari 2011.
Sen hösten 2010 skriver jag rescensioner och fotar för Blekinge Läns Tidning när det gäller jazzkonserter i Blekinge. Men D700 och skjutzoomen är det inga problem att få bra bilder trots det, på jazzkonserter, ofta undermåliga ljuset. Har också börjat se fördelar med att fota i RAW-format.

Vem är jag?


Mina intressen:
Gatufoto, Porträtt, Utrustning, Natur, Konsertfoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels inne, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av erfarenhet. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mina favoritbilder från andra fotografer

 
Konsertfoton
Vanligt
7 bilder
Naturbilder Saltö
Vanligt
0 bilder
Jazz
Vanligt
3 bilder
 
 
ANNONS