Annons
Användarnamn: Strix-Nikon
Ålder: 66 år
Bor: JÖNKÖPING, Jönköpings län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1973
Medlem sedan: 2004-04-06
Senast inloggad:

Har alltid burit med mig en kamera.Efter den första Instamatic-kameran när jag var 9 år, blev det en gammal Voigtländer, och efter den ett antal systemkameror. 1986 köpte jag min första Nikon och är nu inne på¨min andra (säger en del om kvaliteten på Nikon). Det jag helst fotograferar är människor, både barn och vuxna. Har alltid gillat gatufotografering, och försöka fånga det "vardagliga" som händer runt omkring oss. Under ett antal år fotade jag ganska sporadiskt, men efter att tvillingarna föddes 1999 har det tagit ny fart. Efter 1000-tals barnbilder under de senaste 6 åren har intresset för att fotografera andra människor än min familj kommit tillbaka. Jag vill utveckla min fotografering och mitt kunnande och tycker att Fotosidan är ett fantastskt sätt att få respons OCH inspiration.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Barn, Reportage / Situation, Svart-vitt, Sport / Motorsport, Arkitektur, Digital efterbehandling, Porträtt, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

 
Vår i Paris
Vanligt
6 bilder
Mälarhusen
Vanligt
0 bilder
Blandat
Vanligt
2 bilder
Barn och vuxna
Vanligt
2 bilder
 
 
ANNONS