Annons
Användarnamn: Tobiasja8
Ålder: 33 år
Bor: Mariannelund, Jönköpings län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2000
Medlem sedan: 2004-04-14
Senast inloggad:

Är en Smålandskille på 19 år som gillar att fota det mesta, framförallt tåg, djur och natur.

Började fotografera just speciella motiv som tåg, djur och natur år 2000, då med analog stillbildskamera.

Vårvintern 2004 började jag på digitalsnedden, jag använde först en lite mer nybörjarkamera av typen Mustek Gsmart Mini 2, denna leverade inte de allra bästa bilder man kan få.

Lite senare, framåt Maj-Juni 2004 gick jag över till digitalkamera med bildskärm, denna kamera var inte precis den bästa heller, då den överexponerade allt.

I Augusti 2004 då köpte jag en Olympus [mju;] 410 Digital, vilken jag var helt nöjd med, den ger bra bilder, men filmläget är sådär, knappt 20 sek.
Jag använde fortfarande min Olympus fram till hösten 2006, då den var drygt 1½ år vid det laget och började nog bli utgången.

I oktober 2006 införskaffades istället en lite "modernare" kamera, nämligen Canon Powershot S3 IS, verkligen nöjd med den.

Numera kör jag på trenden att fortsätta med Canon och Powershotserien och kör en SX10, men vid nästa uppgradering så blir det systemkamera.

Vill ni se fler bilder av mig, så gå gärna in på min hemsida som jag har adresserat till nedan, och även kolla igenom bilderna på Flickr på adress: http://www.flickr.com/photos/29547408@N04/

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Gatufoto, Nattbild, Svart-vitt, Digital efterbehandling, Husdjur / Tamdjur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

 
Lite allt möjligt-album
Vanligt
1 bilder
Landskapsbilder
Vanligt
4 bilder
Tågbilder
Vanligt
5 bilder
 
 
ANNONS