Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: VisionOfSnow
Ålder: 47 år
Bor: Southampton, Storbritannien
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1998
Medlem sedan: 2004-04-29
Senast inloggad:

Jag är medlem på fotosidan.se för att utvecklas och inspireras. Därför tittar jag mycket på andras bilder, därför kommenterar och diskuterar jag gärna andras bilder, och därför tar jag gärna emot kommentarer på mina bilder. Min målsättning är att alltid hålla en positiv kommentardifferens (att ge fler kommentarer än jag får), och detta med förhoppningen att även själv få konstruktiva kommentarer till mina bilder. En kommentar behöver inte vara en hel uppsats för att vara till glädje och nytta. Skriv gärna en rad när du tittar på en bild!

Amatörfotograf som vill lära sig och ta steget till avancerad amatör. Fotografi är ett intresse och en hobby, men jag har inga professionella ambitioner. Är uppväxt med ett fotointresse från far. Har fotograferat med någon form av medvetenhet sedan slutet av 90-talet, men med en mycket varierande aktivitet.

Mina val av motiv varierar, men jag återkommer alltid till olika natur- och landskapsmotiv. Även arkitektur drar till sig mitt intresse.

De bilder jag lägger upp på Fotosidan är sådana jag är intresserad av att få andras kommentarer på, vilket inte nödvändigtvis är detsamma som de bilder jag själv tycker är mest lyckade. Jag är mycket tacksam för alla eventuella kommentarer på bilderna.

Om manipulering: Jag försöker att följa fotosidans definition av vad som räknas som manipulerat och inte. Jag lägger inga moraliska aspekter på manipulering, så länge man inte gör anspråk på att en bild är något annat än den är. Om jag inte anger huruvida en bild är manipulerad eller inte innebär det att jag gjort justeringar som enligt min bedömning tangerar gränsen i fotosidans definition. Vill du veta vad jag gjort med en bild, fråga!

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Macro

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Platsen är basilikan i Grado i Italien, dit jag kommit efter en ensam fotopromenad genom staden. I en sidokorridor hittar jag ett rum där en gammal stenstol står bevarad. Genom ett fönster föll solen rakt på stolen och fick den att lysa.

 
Skottland
Vanligt
8 bilder
Cambridge
Vanligt
0 bilder
Musik
Vanligt
0 bilder
Abstrakt
Vanligt
0 bilder
Stad och arkitektur
Vanligt
0 bilder
Människor
Vanligt
0 bilder
Natur och landskap
Vanligt
0 bilder
Manipulerat
Vanligt
0 bilder
Föremål
Vanligt
2 bilder
Svartvitt
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS