Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Tobias Lundgren
Ålder: 50 år
Bor: Finspång, Östergötlands län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2003
Medlem sedan: 2004-05-10
Senast inloggad:

Har precis börjat att intressera mej för fotografering igen efter att jag tröttnade på min gamla SLR. D-SLR fick mitt intresse att brinna igen och mycket intensivare än det någonsin varit.

Har nu varit medlem på Fotosidan ett tag nu och insåg att det var ett bra steg för min utveckling. jag har lärt mej massor bara genom att läsa alla kommentarer under kritikbilderna.

Sen kan jag inte sticka under stolen att jag tycker det är kul med kameragrejor med, prylgalen som man är. Det jag önskar mig härnäst är ett Canon 10-22. Ser fram emot köpet under hösten.....

(bilden på mej är tagen av Staffan Berggren)

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Barn, Action / Äventyr, Sport / Motorsport

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Bilderna på min nyfödda dotter 1997.

Mitt sämsta fotominne:
När fotolabbet förstörde bilderna av misstag på min nyfödda dotter. MEN skickade dom till något ställe i huvudstan som räddade bilderna.

Min största inspiration:
Mina fotointresserad vänner.

Jag fikar helst:
I naturen.

I kameraväskan har jag alltid:
nyladdade batterier och ett extra tomt minneskort.

Drömbilden är:
Fotoresa i nationalparken Banff.

 
Osorterade bilder
Vanligt
10 bilder
 
 
ANNONS