Annons
Användarnamn: TheLeveller
Ålder: 57 år
Bor: TORSÅS, Kalmar län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1983
Medlem sedan: 2004-05-25
Senast inloggad:

Jag är en glad amatör som har fotograferat i drygt 20 år. På senare år har jag upptäckt fördelarna med digital fotografering och framför allt fördelarna med att kunna fotografera och se resultatet direkt utan framkallning! Gillar att fotografera natur, vatten och mina hemtrakter!

Vad är det för fel på folket här? Man lägger ut bilder, skriver beskrivningar, ber om kritik och vad händer? Folt glor men inga kommentarer... Är det så svårt att kommentera en bild? Jag har några bilder som haft uppåt hundra åskådare utan att få en enda kommentar... trist va?

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Nattbild, Macro, Barn, Posering, Porträtt

Jag fotograferar helst med analogkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Hmm... Brunnen som jag har här i mitt album... Det var en såndär "detta kanske kan bli nåt"-situation... visade sig bli en av mina bästa bilder nånsin! Har försökt återskapa den bilden vid samma ljus, samma plats och så vidare med en bättre kamera men det har inte blivit nåt bra!

Mitt sämsta fotominne:
Göran Söllcher hehe... Skulle fotografera och intervjua denna gitarrgigant (jag spelar själv gitarr så jag var stum av beundran inför denna hjälte)... Skulle precis ta bilderna när jag insåg att min kollega glömt ladda batterierna till blixten... pinsam situation... rodnar fortfarande när jag tänker på det!

Min största inspiration:
Mina barn och naturen

Jag fikar helst:
när som helst, hur som helst på kaffe såklart

I kameraväskan har jag alltid:
Kameraprylarna samt snus, bilnycklar, plånbok, mobiltelefon och allt annat som jag undviker att ha i fickorna... har insett att om jag blir av med kameraväskan under nån fototur så står jag där jag står hehe

Drömbilden är:
Oj... jaa.. kan vara den perfekta solnedgången... en människa som man lyckas knäppa i exakt rätt ögonblick när allt stämmer... personen man fotar, ljuset, bakgrund och teknisk utrustning... Kan också vara en fantastisk konsertbild på nån karismatisk artist... Huvudsaken är att jag inte har tagit drömbilden än! men den kommer, kanske, med lite tur....

 
Naturen
Vanligt
3 bilder
Konst
Vanligt
2 bilder
Porträttbilder
Vanligt
0 bilder
Bilder 05 06
Vanligt
0 bilder
Konserter och musik
Vanligt
5 bilder
Himmelska himlar
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS