Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Sommarbilder
Bor: Malmö, Västernorrlands län (visa på kartan)
Kategori: Yrkesfotograf
Medlem sedan: 2004-08-31
Senast inloggad:

Ungefär 50 år, har fotograferat sedan 17 årsåldern.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Reportage / Situation

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels inne, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av histogram. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Det finns så många fina minnen vid fototillfällen...

Mitt sämsta fotominne:
Är nog det tillfället då jag fotat 9 knattefotbollslag (gruppbilder med laguppställningar alltså) som skulle publiceras i lokaltidningen där jag jobbade. Barnen hade byt om till lagdräkter speciellt för fotograferingen. Det var stora tankar med kemi, och jag tror det var 5 rullar som gick i samtidigt. Vid detta tillfälle hade jag framkallat tusentals filmer i dessa tankar och det gick på rutin. Inga märkvärdigheter alltså. MEN... av någon outgrundlig anledning så stoppar jag ner alla filmer i fixet först!!! Det som var lite fint var att alla mina fotokollegor tröstade mig med att berätta om deras största tabbar. Dessutom var idrottsledaren som arrangerade allt mycket förstående och sade bara att: Oj, så synd då, men det är lungt, vi får göra om det en annan dag!

Min största inspiration:
Gamla 40-50-talsfotografer gillar jag.

Jag fikar helst:
Öl!

I kameraväskan har jag alltid:
17-35:an

Drömbilden är:
Säkert jättefin!

 
Bilder jag tycker om...
Vanligt
10 bilder
 
 
ANNONS