Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Kajakob
Ålder: 46 år
Bor: Uppsala län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2000
Medlem sedan: 2004-09-13
Senast inloggad:

Jag har spegelvänt minne. Det är helt normalt. Men jag troode inte det så jag läste en massa neurofysiologi och psykets arkitektur och visuell perception som alla visade att det inte var något konstigt.

Om jag ser en film med en bil som kör från ett slott ut till vänster, så minns jag det ett par år senare som att den körde ut mot höger. Är det inte lustigt? Det tycker iallafall jag.

Nu bor jag i Uppsala och har slottet utanför knuten, men det står still och inte är det spegelvänt. Mitt bildminne är det inget fel på, har ofta korrekta minnesbilder av skolböckernas sidor (men om de är spegelvända vet jag inte) så tidigt fascinerades jag av bilden som sådan. Köpte min kamera inför en Sverigeresa och har fotat i perioder emellanåt. Har precis sålt den men några av bilderna kommer jag att lägga upp här i mina fotoalbum.

 
Bilder med D70
Vanligt
5 bilder
Långfärdskridskor
Vanligt
2 bilder
Favoriter 2000-2004
Vanligt
3 bilder
 
 
ANNONS