Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Solvarm
Ålder: 72 år
Bor: Tossa de Mar, Spanien (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2004
Medlem sedan: 2004-09-30
Senast inloggad:

Hej!

Jag har blivit intresserad av att fotografera, efter det att jag köpt en digitalkamera, jag fotograferar gärna ute i både stad och natur, jag har alltid kameran med, när jag är ute och strövar.

Jag tittar gärna runt på övriga bilder, jag lär mej alltid något nytt, när jag ser något jag tycker om, så kommenterar jag det, men betygsätta kan jag inte, jag är bara en glad amatörfotograf, som håller på att lära mej att fotografera, bäst tycker jag om bilder som inte är manipulerade i datorn, jag vill helst ha, vad jag ser med kameraögat, jag försöker att komponera bilden i fotoögonblicket.

Lite mer av mina bilder finns på

http://groups.msn.com/Irenesbilder

Hur jag har hamnat i Spanien kan ni läsa på
hemsida nedan, där berättar jag i bilder, om min resa från Göteborg via Tyskland, Bayern, och vidare till Spanien och Tossa de Mar.

Solvarma hälsningar från Irene

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Macro, Barn, Reportage / Situation, , Arkitektur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
När jag vann två biobiljetter, i en fototävling om min stadsdel i Göteborg, som Göteborgs-Posten arrangerade, och den blev publicerad, mina kompisar påpekade, "vilken fin bild dom hade sett i tidningen", då kände jag mig mäkta stolt. Bilden jag skickade in visade hur solen glittrade i Delsjön och några träd i förgrunden.

Mitt sämsta fotominne:
När jag var i Lökken i Danmark och fotade en hel vecka, för att jag skulle kunna måla av de bilder som jag tog, och jag sista dagen till min förfäran upptäckte att det inte var nån film i kameran. Det blev till att springa och köpa en massa vykort.

Min största inspiration:
Min omgivning, vart hän jag än är.

Jag fikar helst:
Tillsammans med min älskade.

I kameraväskan har jag alltid:
Kameran!!!!!!!!

Drömbilden är:
Jag har ingen drömbild som jag tänker på, "tillfället ger drömbilden"

 
Blandat
Vanligt
2 bilder
Blommor och blader
Vanligt
4 bilder
Tossa de Mar
Vanligt
4 bilder
 
 
ANNONS