Annons
Användarnamn: Erik F
Ålder: 40 år
Bor: Sundsvall, Västernorrlands län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1998
Medlem sedan: 2002-01-12
Senast inloggad:

Jag är en naturfotograf som försöker bredda mitt fotograferande genom att testa nya dicipliner. Är nu mycket faschinerad av gatufoto och försöker utveckla den delen av mig.

Fotografisk hisoria:
Jag började fotografera ca 98 med en Yashicha FX-D och negativ film. Fastnade rätt snabbt för foto och speciellt för naturbilder. Fortsatte att fotografera mycket både färg och svartvitt.

Efter att ha arbetat mycket mörkrummet med svartvitt så började jag också göra färgbilder i mörkrummet. Sen blev det diafilm och delvis ny utrustning (Contax RTSIII)

Fotointresset fick ett tag stå tillbaka för studier och andra aktiviteter men nu är jag tillbaka, beväpnad med en digitalkamera och mina gamla fina objektiv.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Nattbild, Macro, Reportage / Situation, Svart-vitt, Mörkrum, Vilda djur, Action / Äventyr, Produkter, Utrustning, Natur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Linux och jag tycker bilder är roligast.

Min största inspiration:
Terje Hellesö, Mattias Klum

Jag fikar helst:
Frukt och kaffe i skogen.

I kameraväskan har jag alltid:
En ljusstark vidvinkel.

Drömbilden är:
Ett nytt perspektiv på min närmiljö. (Även om jag inte skulle tacka nej till ett lodjur i kvällssol)

 
Diverse
Vanligt
3 bilder
Dogma
Vanligt
3 bilder
Landskap
Vanligt
3 bilder
Fåglar
Vanligt
0 bilder
Fjäll
Vanligt
1 bilder
Gatufoto
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS