Annons
Användarnamn: Lelle70
Ålder: 67 år
Bor: Stockholm, Stockholms län
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2002-01-12
Senast inloggad:

Digitalt fast! Det bästa som hänt sedan kameran uppfanns. Nu finns det en chans även för sådana som mig att lyckas ta några bra bilder,
Dessutom kan man som jag jobba på distans. Antingen jag är hemmavid, i Danmark eller nordligaste norrland så kan jag skicka redaktionen mitt matriel på en uppringd lina och få med det i nästa nummer av tidningen.
Superbt!
Gammal frilansare som för det mesta har publicerat sitt i Idrottsbladet Motorsport. Scanbike och Entusiasten är andra tidningar som också sett till att ta in mitt matriel.
Eftersom jag är Djurgårdsfantast, har det varit ett rent nöje att också fått arbetat åt difhockey.se så att vi fick den bästa hemsidan i hockeysverige.

Vem är jag?


Mina intressen:
Sport / Motorsport

Mitt bästa fotominne:
När jag skulle fota Djurgårdens nya spelare tillsammans på isen i Lugano ishall. Stefan Pettersson och Jonte Hedström ställer upp sig framåtlutande bredvid varandra på klassiskt hockeyvis. Och då......kommer Djurgårdens spelevink Björn Bjurling (målisen) med sin vattenflaska och sprutar över de tu poserande. Jag fick flera kanonbilder från det att vattnet började spruta ur flaskan till att Stefan blev blöt, och si Stefan P var/är ganska mån om att se bra ut på bild. Håret skall ligga perfekt. Så både jag och Jonte fick oss ett stort garv när det blev jakt.....

Mitt sämsta fotominne:
Var nog i Ullnabacken när jag fick en kanonbild på en av deltagarna i hillclimben!!! Han ställde sig på tvären strax innan mållinjen på toppen där jag stod......och just det! Ett jättesprut av sten rakt på min nyinköpta lins som jag ännu inte hade fått filtret till. 5000 svordomar..

Min största inspiration:
Hockey.....

Jag fikar helst:
Svart

I kameraväskan har jag alltid:
flera objektiv och kameror

Drömbilden är:
dem som aldrig kommer

 
70ett
Vanligt
2 bilder
Sport
Vanligt
2 bilder
Fart
Vanligt
5 bilder
 
 
ANNONS