Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: JKay
Ålder: 50 år
Bor: Kävlinge, Skåne län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2000
Medlem sedan: 2004-11-20
Senast inloggad:

Hej!

Välkommen till min lilla plats på FS!
Jag är en lång gänglig kille som försöker att utveckla och pressa gränserna för mitt fotande. Jag har på senare tid insett att vattenkonst är något jag verkligen gillar. Som basintresse håller jag dock fortfarande motorsportfoto högt och då framför allt Road Racing. Försöker att vidga vyerna och se om jag klarar av andra nischer med. Skulle vilja påstå att jag håller en hyfsad bredd på mitt lilla kunnande om det fotografiska ämnet. Nackdelen är att jag hittar nya nischer hela tiden och fastnar jag så vill jag lära mig fullt ut. Just nu är det blixtljus (Strobist light) och det är ju inte direkt lätt.

Är medlem i Elaka Fotografers Sällskap [E.F.S] som håller till i Malmö med månatliga träffar där egna bilder, temabilder eller andra verktyg för en fotograf disskuteras. Ett härligt gäng och stor blandning av fotografer som besitter en sjukt stor mängd kunskap att dra nytta av för sin egen utveckling med kameran.

Dessutom spelar jag dart på Elitnivå och varvar tålamodsprövande matcher med terapifunktionellt plåtande för att kunna hålla ett lugn invändigt och bearbeta all stress som byggs upp på match.

Tjing!

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Svart-vitt, Action / Äventyr, Sport / Motorsport, Porträtt

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av histogram. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Det måste vara på SM kvalet på Knutstorp 060812! I störtregn med plastpåse runt mitt huvud och kamera och inga möjligheter att leta motiv först och sen hitta dem i sökaren. =)

Mitt sämsta fotominne:
...från samma tillfälle när kameran dog p.g.a fukt....

Min största inspiration:
Tja...det finns många!

Jag fikar helst:
med kaffe och kanelbulle.

I kameraväskan har jag alltid:
full utrustning.

Drömbilden är:
på en MotoGPtävling när Dani Pedrosa kommer ut ur sista kurvan och drar på för fullt på målrakan!

Mina favoritbilder från andra fotografer

 
People
Vanligt
3 bilder
Liquid Art
Vanligt
5 bilder
Abstrakta
Vanligt
1 bilder
Svartvitt
Vanligt
1 bilder
 
 
ANNONS