Annons
Användarnamn: nirnaeth
Ålder: 40 år
Bor: Falkenberg, Hallands län
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2004-12-15
Senast inloggad:

Studerar miljövetenskap, bor i Falkenberg och fotar så ofta jag kan och hinner.
Förr var jag ansvarig över en fotoklubb som höll till i ett mörkrum när jag pluggade i västerås men inte nu längre. Nu fotar jag bara digitalt och använder datorn som mitt mörkrum.

Tycker om att fota natur och djur. På senare tid har jag börjat intressera mig mer för porträtt och håller på och lär mig så mycket jag kan inom det. Använder inte så gärna blixt.

Blir glad om du vill kommentera mina bilder, vill verkligen bli bättre så kommentera gärna :)

Kommer från Varberg egentligen, tycker om djur väldigt mycket och att hålla på med bilder i största allmänhet, tecknar gärna lite ibland med..Hästar är favoriter då jag har hållt på med det hela livet och även har egen.


Ha det bäst!

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Posering, Digital efterbehandling, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Natur, Växter, insekter, naturdetalj

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
En sommarkväll när det precis hade varit ett stort åskoväder och jag stack ut och fotograferade med min analoga systemkamera.

Mitt sämsta fotominne:
Måste ha varit för längesen med min första digitala kamera då jag inte tagit backup på alla mina bilder och datorn kraschade. Bilderna gick inte att rädda.

Min största inspiration:
Jag hittar mycket inspiration hos andra fotografer som lyckas med sina bilder. Men allra mest hittar jag inspiration och motivation ur fint ljus som t.ex tidig eller sen dag.

Jag fikar helst:
...alltid...

I kameraväskan har jag alltid:
Min kamera:D

Drömbilden är:
Oj, det finns många drömbilder ur alla genrer i princip...

 
Porträtt
Vanligt
4 bilder
vatten
Vanligt
1 bilder
Natur
Vanligt
2 bilder
 
 
ANNONS