Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Pär_Olert
Ålder: 43 år
Bor: Söråker, Västernorrlands län (visa på kartan)
Kategori: Frilansfotograf
Började fotografera: 2005
Medlem sedan: 2005-01-26
Senast inloggad:

Hej

Pär Olert heter jag och är bosatt i Söråker utanför sundsvall.
Jag driver företaget www.olert.se där jag har en egen fotostudio samt att jag göra en hel del sportfotografering åt bildbyrån Pic-Agency samt att jag gör mycket reportagefotografering åt olika tidningar och även uppdrag reklambyråer.

Jag är en glad och trevlig prick som gärna diskuterar våran foto passion med andra intresserade, så hör gärna av dig. Alltid kul att träffa nya kontakter, man lär sig mycket av det.

/Pär

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Nattbild, Barn, Mode, Studio, Posering, Svart-vitt, Action / Äventyr, Sport / Motorsport, Porträtt, Konsertfoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

Min största inspiration:
duktiga yrkesfotografer

I kameraväskan har jag alltid:
min kamera =)

Drömbilden är:
Att ta en unika bild av en världshändelse eller någon riktigt bra/unik bild på ett avgörande i ett stort idrottsevenemang skulle inte sitta fel det heller =)

 
Porträtt
Vanligt
1 bilder
Photoshop
Vanligt
1 bilder
Konsert
Vanligt
4 bilder
Natur
Vanligt
4 bilder
 
 
ANNONS