Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Gunsan87
Ålder: 37 år
Bor: Västra Frölunda, Västra Götalands län (visa på kartan)
Kategori: Frilansfotograf
Började fotografera: 2005
Medlem sedan: 2005-03-20
Senast inloggad:

Sätt mig under en kategori med resten av de kreativa och nyfikna folket!

Nyfiken tjej som halkade in i fotobranschen på ett bananskal. Fortsatte glida omkring, doing my thing. Och det blev bra till slut.

Efter 3 år bakom kameran och som assistent åt en av mina favoritfotografer så kom jag in på KY akademin vid Studium (Göteborg) , fotografutbildning 2 år.
Trivs kanon! Men saknar ändå livet som assistent...

Pga tidbrist för att lägga upp bilder, hänvisar jag till hemsidan - www.gunnoord.com

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Mode, Studio, Posering, Digital efterbehandling, Produkter, Porträtt

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels inne, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
På Konsthallen i Malmö tillsammans med min avgångsklass i gymnasiet, den 18 april 06. Satt i en enormt tyg skulptur av ngn polsk konstnärstsnubbe. Vi sprang runt med varsin analog kamera och fota skiten ur oss, Lekte med alla blåa bollar som låg där och hade askul. I samma tygskulptur blev jag tillsamman med min älskling :)

Mitt sämsta fotominne:
Eller inte sämsta men mest skrämmande; Stod i studion och plåtade med en Hasselbladare H2, med Phase One bakstycke och plötsligt så får jag bara upp testbildsliknande bilder i datorn! Och kamerajävlen va inte försäkrad!!! Panik?! Svar ja.. Och dessutom inte min. Men de löste sej. De va batteriet som spökade...Puh.. MAn blir lite rädd när en kamera för 300 000 spookar.. :s

Min största inspiration:
Min bibel, Vouge :) Gash.. you cant live without Vouge!

Jag fikar helst:
..på Espresso House, Arkaden i Göteborg. Där min bästa vän jobbar som gör grymt kaffe! Jag tar gärna med en kul människa och pratar om livets små under och konstigheter ;)

I kameraväskan har jag alltid:
Kameran, självklart. Ett extra laddad batteri, minneskort och Freddys bilnycklar *ler*

Drömbilden är:
Den bilden som gör blir mitt "breakthru" som fotograf.

 
Natur
Vanligt
1 bilder
Människor
Vanligt
8 bilder
 
 
ANNONS