Annons
Användarnamn: Golden_Angel
Ålder: 54 år
Bor: Norrköping, Östergötlands län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1982
Medlem sedan: 2005-06-10
Senast inloggad:

Urusel på "tekniken", men älskar att hitta ett bra motiv. Tips och kritik mottages gärna - men tänk på att jag verkligen bara är en glad amatör (som gärna vill kunna ta bättre kort)! Jag köpte min första kamera när jag var 12 år och har genom åren avverkat ett antal kameror (de flesta Minoltor). Sommaren 2004 fick jag min första digitala kamera (en Konica Minolta Dimage A1) vilket gjorde fotograferandet RIKTIGT roligt. Sommaren 2008 fick jag min första digitala systemkamera (Sony A350). Jag fotar helst djur och natur och släpar ofta runt på kameran under promenaderna runt Strömmen i Norrköping.

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Macro, Vilda djur, Husdjur / Tamdjur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Nyårspromenaderna som anordnas varje år här i Norrköping. Det finns så mycket vackert att fota då att vilken glad amatör som helst med ett staiv kan lyckas.

Mitt sämsta fotominne:
Finns det sådana? ;-)

Min största inspiration:
Om vi pratar om andra fotografer så svarar jag Ari Byström - utan tvekan! Pratar vi sånt som ger mig inspiration i största allmänhet så är det mina promenader i naturen.

Jag fikar helst:
Sommartid sitter jag helst på Färgargåden här i Norrköping och dricker café latte och äter en våffla. På vinterhalvåret hittas jag troligen på Lindahls, fortfarande med en latte men på tallriken hittar du sannolikt en lussekatt eller en Budapestbakelse.

I kameraväskan har jag alltid:
Det är inte alltid jag bär runt på en kameraväska, men någon form av kamera brukar följa med mig.

Drömbilden är:
Att fota norrsken! Annars att lyckas ta den perfekta djurbilden.

 
Byggnader och stadsbilder
Vanligt
1 bilder
Naturbilder
Vanligt
4 bilder
Människor
Vanligt
3 bilder
Blommor och växter
Vanligt
1 bilder
 
 
ANNONS