Annons
Användarnamn: PetFish
Bor: Göteborg, Västra Götalands län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1977
Medlem sedan: 2005-07-23
Senast inloggad:

Började tidigt fotografera med en gammal lådkamera, 1977 blev det med en OM-1 lite mer av en seriös hobby. OM-1’an bytte jag senare mot en Contax 137MA som 1989 förolyckades i en ryggsäck i Verbier. Jobbade under gymnasietiden ett antal somrar som kopist på Helsingborgs Dagblad. Jag var även med och drev Elinebergs Fotoklubb i Helsingborg, under fotoklubbstiden blev det mest s/v som framkallades och kopierades i klubbens mörkrum.

Hade tänkt mig en karriär som yrkesfotograf men under högskolestudierna tog datorintresset över och fotointresset bara försvann någonstans långt in i något dammigt hörn. När det för ett tag sedan plötsligt trillade in ett mörkrum i datorn så började fotointresset att vakna till liv igen.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Gatufoto, Macro, Reportage / Situation, Svart-vitt, Arkitektur, Digital efterbehandling, Natur, Växter, insekter, naturdetalj

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av erfarenhet. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
När jag med D70s återupptäckte fotohobbyn.

Mitt sämsta fotominne:
När jag krossade min Contax.

Min största inspiration:
Just nu är det fotosidan och tidningen Kamera och Bild.

Jag fikar helst:
På mysiga ställen.

I kameraväskan har jag alltid:
En massa prylar.

Drömbilden är:
Inte tagen ännu.

 
Nordstan 2007
Vanligt
10 bilder
Sportfoto
Vanligt
0 bilder
Gatufoto i färg
Vanligt
0 bilder
Göteborg
Vanligt
0 bilder
Gatufoto
Vanligt
0 bilder
Färg
Vanligt
0 bilder
Natur
Vanligt
0 bilder
Blandat
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS