** Idag gör vi arbeten på vårt system, kortare störningar och nedtid kan förekomma. **

Annons
Användarnamn: JagSmulan
Bor: Enköping, Uppsala län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2005-07-30
Senast inloggad:

2009-05-01 Numera ägare av ett mycket efterlängtat macroobjektiv! Inhandlade idag ett begangnat Canon EF-S 60/2.8. Har redan (köpt för 4 timmar sen) hunnit med att testa det. Knän o armar på backen och blommorna fångade på bild, många vackra exponeringar har tagits. Mmmm, det här har jag längtat efter! :)

2009-03-26 Numera ägare av en Canon EOS 40D!!

2009-02-27 Lite ledsen över att vi hade lite otur med vädret i Sydafrika. Blå himmel med fluffiga vita moln hade gjort så mycket till vissa bilder, istället för den helgråa himlen. Dock ska man ju vara tacksam att vi inte hade den tjocka dimman hela tiden, som fanns på vissa utsiktsställen.
Lite ledsen över att min kamera var som den var också... Men ska försöka hitta på lite bra bilder iaf. Dags för uppdatering! :)

2008-08-03 Uppdaterat mig till brons-medlemskap igen. Och har nu kommit tillbaka med glädje, inspiration och motivation.


Har alltid tyckt det är kul att fotografera. Har alltid tänkt till lite innan jag tar bilder. Men nu på senare år har jag börjat fotografera ännu mera, nästan jämt och överallt.
Läste en kurs sista året på gymnasiet och där tändes mitt fotointresse ännu mera.

Jag fotar för min egen del. Det som jag tycker är kul och som får mig att må bra. Jag tycker självklart om att visa mina bilder och få lite kommentarer om dom. Och tips hur jag kan förbättra mig. Men sen i slutändan är det ändå för min egen del.

Fotar även en del rugby! Mest för www.klubblokalen.se då.

Profilbild fotad av min bror, Magnus Nyström, alias decode på fotosidan.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Macro, Svart-vitt, Vilda djur, Sport / Motorsport, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Natur, Växter, insekter, naturdetalj, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Drömbilden är:
Den där landskapsbilden från Österlen som jag aldrig stannade och fotade. Med havet i bakgrunden som låg så stilla upp mot gräset och stenarna, där kossor från en gård stod och betade. Så vackert ljus, så vacker natur och även mina älskade kossor.

 
Resor
Vanligt
2 bilder
Djur
Vanligt
0 bilder
Lantbruk
Vanligt
4 bilder
Underbara vinter
Vanligt
0 bilder
Sport
Vanligt
0 bilder
Stadsbilder
Vanligt
0 bilder
Plojj
Vanligt
1 bilder
Natur
Vanligt
3 bilder
 
 
ANNONS