Annons
Användarnamn: Johan Dahlberg
Ålder: 50 år
Bor: Höllviken, Skåne län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2005
Medlem sedan: 2005-08-05
Senast inloggad:

En aktiv klättrare med ett stort hjärta för natur, men jag äger även en stor passion för motorsport.Så med andra ord blir det mycket sport/natur bilder samt bilar i alla former.Ett annat intersse som har väckts är porträtt foto så det kommer jag utveckla mer.

Angående hur länge jag har fotograferat kan man säga att det varierar. Hur jo 2000 köpte jag en sony cybershot U 1,3 Mp kamera .Ibörjan var det roligt att dokumentera med den, men jag bestämmde mig ganska snart att köpa något annat. Tyvärr dröjde det till 2005 på sommaren då jag köpte en D70s .En ny värd öppnade sig och nu har jag börjat fota.

Här kommer senaste nytt:
Jag har fått den stora äran att bli en av fotograferna till tidnningen Gasolin Magazine......tjoo faderittan vad det skall bli kul....
Fyra sidor stående i varje nummer....

Vem är jag?


Mina intressen:
Posering, Action / Äventyr, Sport / Motorsport, Porträtt

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

 
MC Bilder
Vanligt
2 bilder
Action
Vanligt
0 bilder
Bilar av alla vallörer
Vanligt
0 bilder
Mäniskor
Vanligt
0 bilder
Porträtt
Vanligt
4 bilder
Sportbilar
Vanligt
0 bilder
Natur
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS