Annons
Användarnamn: Ergotype
Ålder: 44 år
Bor: Borgholm, Kalmar län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2003
Medlem sedan: 2005-08-12
Senast inloggad:



Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Gatufoto, Nattbild, Macro, Barn, Bröllop, Mode, Reportage / Situation, Studio, Posering, Svart-vitt, Vilda djur, Action / Äventyr, Digital efterbehandling, Produkter, Porträtt, Husdjur / Tamdjur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
När jag upptäckte systemkamerans egenskaper när jag prov fotograferade min fru med mörka starka färger på kläderna i soligt väder med snövit täckt område och skogen och öppna marker i bakgrunden. Blev mycket fina bilder och är fortfarande en av dom bästa bilder jag tagit trots att jag nu kan och förstår kameran bättre.

Mitt sämsta fotominne:
När jag presis fått min första bättre digitalkamera (trodde jag) och skulle ta bilder på familjen som firade jul ihop för första gången med mina brorsdöttrar hemma hos dom. Kunde inte så mycket om kameror då och trodde jag gjort ett kanon köp. Men det var den sämsta kameran jag haft. En Practika Lux. Inte en enda bild är klar. Alla suddiga och jätte gula. Synd på att mista ett sådant minne.

Min största inspiration:
Min största inspiration är min son och min fru som gärna hjälper mig att stå som testobjekt. Även Hennes systerson har varit en stor inspirations källa. Promenader i naturen är en annan inspirationskälla. Blir oftast en mix av allt.

Jag fikar helst:
Ute med nybakta kanelbullar.

I kameraväskan har jag alltid:
Rengörings utrustning

Drömbilden är:
Studiobilder som ex. Porträtt, på saker mm.

 
Natur/Utomhus
Vanligt
1 bilder
Vatten konst
Vanligt
1 bilder
Bröllop
Vanligt
2 bilder
Bröllopsresa
Vanligt
4 bilder
 
 
ANNONS