Annons
Användarnamn: StudioMaya
Bor: Norrbottens län
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2005-09-15
Senast inloggad:

Jag är en fotogalen tjej som fotar allt mellan himmel och jord. Experimenterar gärna. Jag fick min första kamera när jag var runt tio år. Har haft denna hobby på amatörnivå sedan många år men har nu på senare tid börjat ta det alltmer seriöst. Och har t.o.m. fått sån positiv respons att jag fått lyckan att göra mina första fotojobb :) Jag har modellat själv och gjort några reklamjobb, varit statist i ett par långfilmer och liknande men jag trivs nog allra bäst bakom kameran. Sist jag stod framför kameran är längesen nu, i Sthlm i November 2004 :)

Jag fotograferar nog nästan varje dag sedan jag fick min första digitalkamera i januari 2004. Har tidigare plåtat med både två systemkameror men även små kompakta saker :) Sedan 1990-talets början började jag framkalla mina foton inte bara som papperskopia utan även på CD så digitala foton är inte helt nytt för mej. Dock är jag helt borta när det gäller bildbehandling och kan ingenting om det. Det är kanske inte min grej att byta färger eller ändra motiven från hur de är tagna. Jag tycker inte att man ska behöva försköna verkligheten när verkligheten är tillräckligt vacker såsom den är...Jag gillar WYSIWYG :) Nu har jag en sprillans ny digitalkamera som jag försöker lära mej!

Jag har en fotosida på DA samt två hemsidor men tänkte prova Fotosidan.se då jag dels har lite vänner och min kusin här, och dels fått förfrågningar om varför jag inte finns här...så här har Ni mej :)

Update 060120; Som Ni ser har jag raderat alla mina foton och album här. Jag har mina skäl. Tack alla Ni som gjort besök & Era kommentarer till mina foton jag hade här! Det var guld värt!
// Maya

Besök gärna;
Maria Ylikangas Silver, min söta kusin http://www.fotosidan.se/member/view.htm?ID=34209
Erik Engström, min kusins pojkvän http://www.fotosidan.se/member/view.htm?ID=44816
Johan Ylitalo, min f.d. klasskompis http://www.fotosidan.se/member/view.htm?ID=1742
Mikael Fahlén, en vän till mej http://www.fotosidan.se/member/view.htm?ID=32146

ANNONS