Annons
Användarnamn: Night2005
Ålder: 59 år
Bor: Göteborg, Västra Götalands län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1980
Medlem sedan: 2005-09-21
Senast inloggad:

Gift och pappa till fyra (numera utflyttade) barn.Bussförare i Göteborg efter att blivit permitterad före jul 2008 från ingenjörsfirman jag arbetade på då. Sportar lite. Intresserad av fiske och natur.
Och självklart, så älskar jag att fotografera, samt att leka med bilderna på datorn.
Flyger med min drönare och filmar/fotograferar när vädret tillåter (innehar tillstånd från transportstyrelsen och självgranskning från Mil. Väst.).

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Nattbild, Macro, Bröllop, Svart-vitt, Vilda djur, Digital efterbehandling, Porträtt, Utrustning, Natur, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av erfarenhet. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
När min dotter matar girafferna på Borås djurpark i ett ögonblick då alla tittar åt ett annat håll och bara jag ser genom sökaren vad som händer. Efteråt är det ingen som tror på mig förrän jag framkallat bilden. :-)

Mitt sämsta fotominne:
Den gången jag INTE var med min far ute och fiskade. Det var då han handmatade en tumlare med en makrill. Hade ju naturligtvis blivit en UNDERBAR bild! :-|

Min största inspiration:
Min nyfikenhet och äventyrslust.

Jag fikar helst:
Med en varm kopp choklad och en god smörgås ute i naturen med min ljuvliga fru :-D

I kameraväskan har jag alltid:
Kameran såklart ;-)

Drömbilden är:
Att få fotografera månens baksida...

 
Upp i luften
Vanligt
7 bilder
Flyg
Vanligt
2 bilder
Landskap
Vanligt
1 bilder
Djur och natur
Vanligt
2 bilder
 
 
ANNONS