Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: InCryoSleeP
Ålder: 46 år
Bor: Örebro län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2005
Medlem sedan: 2006-01-22
Senast inloggad:

Att med ett par rader ge en beskrivning av vem man är, när man knappt vet det själv är inte lätt. Har alltid fashinerats av bilden, men inte insett det förrän jag lånade min mors kamera och började fotografera på skoj. Har ingen kunskap i foto, men får ett enormt sug och finner stor glädje i att fånga speciella platser och tillfällen när de infinner sig.

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Nattbild, Arkitektur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Sker alltid spontant och hastigt, så minns knappt hur det var. Gick upp tidigt i januari för snart ett år sedan. Alla sov i staden, men ja gav mej ut. Det var skitkallt och ja hade inte plan vart jag skulle, men bestämde vägen efter hand. Gick ut mot sjukhuset och fotade frost som liknade spik över frusen taggtråd. Fotot blev bra och kännslan underbar.

Mitt sämsta fotominne:
Säkert foton från någon fest, där man kände att man borde ta bilder. och naturligtvis blev dom helt anonyma och kass.

Min största inspiration:
omgivning. Hus, bebyggelse och spår av oss människor. Blandning av funktionalitet, impulsivitet, mänsklighet och vardagens dynamik.

Jag fikar helst:
Jämt. En java är gott och en bra flykt från "att göra" och tid för tanke och reflektion, så man inte tappar bort för mycket tid i saker att göra med bestämt resultat, utan man hinner med att studera omgivningen och sig själv.

I kameraväskan har jag alltid:
En fattig liten kompaktkamera från Kodak. Men jag har fått den och den tar mycket bra färgbilder, så det får duga tills man har mer cash.

Drömbilden är:
Drömbilden förändras beroende på att den är starkt kopplad till sitt känslotillstånd, vilket är dynamiskt. Men att fota vardagen och människan idag i arbete eller fritid skulle vara spännade. Vilken plats vet jag inte, kanske på många olika platser.

 
den22Januari
Vanligt
10 bilder
 
 
ANNONS