Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Akis
Ålder: 52 år
Bor: Sölvesborg, Skåne län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2002
Medlem sedan: 2006-02-23
Senast inloggad:

Jag har alltid älskat att fotografera men det har ökat betydligt de senaste åren. Jag ska lära mig mer och bli mycket bättre. Som alla vet så är det till stor hjälp med både "ris och ros" på vägen. :-)

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Gatufoto, Nattbild, Macro, Studio, Posering, Svart-vitt, Mörkrum, Vilda djur, , Action / Äventyr, Sport / Motorsport, Digital efterbehandling

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt sämsta fotominne:
Än så länge..när jag skulle fotografera en rostig gammal bil. Jag frös så mycket att hela kroppen skakade och jag kunde inte hålla kameran stilla. :( Jag hoppas på att det ska dyka upp liknande tillfällen igen.

Min största inspiration:
Det var svårt att fylla i detta :) Det är sååå mycket jag är intresserad av och vill lära mig MER om. Det finns ju hur mycket vackert som helst omkring oss. Det gäller bara att kunna hitta "den där" bilden när man går/sitter/står och studerar sin omgivning. Jag försöker jobba på det :)

Jag fikar helst:
ofta... en kaffemugg finns alltid inom räckhåll :)

I kameraväskan har jag alltid:
Så mycket som går att pressa ner. Objektiv, minne mm.

Drömbilden är:
En riktig action bild från ett veteranrally! *längtar*

 
Träd
Vanligt
3 bilder
Blandat
Vanligt
7 bilder
 
 
ANNONS