Annons
Användarnamn: jonatan_loman
Ålder: 42 år
Bor: Malmö, Skåne län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2003
Medlem sedan: 2006-03-17
Senast inloggad:

En man som lever för att upptäcka och utforska! Har alltid varit intresserad av vad som gömmer sig på platser dit ingen annan kommer, ett intresse som sedan länge fått mig ner i de stora havsdjupen.

På senare år så har även intresset att dokumentera och visa upp dessa platser för min omgivning vuxit och numer så får kameran följa med på äventyren!

Tycker foto är vansinnigt roligt med allt som hör till: det estetiska, de kunskaper man får om det man fotograferar och tekniken! Sen är det ju allmänt känt att fotografer är trevliga människor och en sådan vill man ju vara.

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Nattbild, Macro, Action / Äventyr, Natur, Undervattensfotografi, Växter, insekter, naturdetalj, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Bland mina första dyk jag gjorde då jag var 13 år gammal och dök utanför Mombasa i Kenya. Jag hade hyrt en kamera av enklare modell under ett av dyken. På ca. 12 meters djup så simmade det en valhaj strax under mig. Jag simmade ner och tog tag i ryggfenan och följde med den en bit ner i djupet (något jag aldrig skulle göra idag av respekt för djuret). Efter ett tag släppte jag och fick en relativt fin bild som pryder vardagsrummet. Fina minnen!

 
Gozo120812
Vanligt
10 bilder
Västkusten
Vanligt
0 bilder
Gozo 2011
Vanligt
0 bilder
Limhamn runt, under vatten.
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS