Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: ZAI807
Ålder: 48 år
Bor: Järfälla, Uppsala län (visa på kartan)
Kategori: Frilansfotograf
Började fotografera: 2004
Medlem sedan: 2006-04-09
Senast inloggad:

Hej hej!

Jag är en kille från Enköping som älskar att vara ute i naturen med min kamera! Klättring är ett annat intresse och det lär komma bilder på det också! Mitt yrke är snickare. Jag är nu "fritidsstuderande". Men hoppas hitta ett jobb jag trivs med snart! Vet liksom inte riktigt vad jag vill jobba med! =( Men jag hoppas på Fotograf!! =)

I oktober 2005 köpte jag en Konica Minolta DiMage Z5. Det är en helt underbar kamera som jag sällan lämnar huset utan!! Och nu ÄNTLIGEN (2007-02-01) har jag köpt en systemkamera, det tog sin lilla tid men efter mycket funderande och hoppande mellan modeller blev det till sist en NIKON D70s!

På fritiden brukar jag hålla på med något som heter Geocaching! Det e typ en blandning av orientering och skattjakt! Man springer runt med GPS och letar lådor både högt och lågt! Om någon e intresserad så kan du kolla in "www.geocaching.com" och även .se!
Och nu (2008) har jag upptäckt att slalom e riktigt skoj!! Bättre sent än aldrig! =)
Annars hatar jag vintern med snö och kyla! *USCH*

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Nattbild, Macro, Bröllop, Mode, Studio, Posering, Vilda djur, Action / Äventyr, Arkitektur, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Natur, Undervattensfotografi, Växter, insekter, naturdetalj

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
När jag hade en Flickslända på min ena hand och kameran i andra. Gissa om det blev många bilder på den!?! =)

Mitt sämsta fotominne:
Kommer inte på någon just nu!! =)

Min största inspiration:
Naturen med alla söta insekter och härliga färger.

Jag fikar helst:
Semla eller kanske en kanelbulle och självklart en Cola!! =)

I kameraväskan har jag alltid:
Rengörings duk till linsen, kamera, batteriladdare, kortläsare, blixt och Rapid axelrem.

 
Människor
Vanligt
1 bilder
Klättring
Vanligt
6 bilder
Blandat
Vanligt
1 bilder
Macro
Vanligt
1 bilder
Djur och Natur
Vanligt
1 bilder
 
 
ANNONS