Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: mighty mattis
Bor: Hallands län
Kategori: Frilansfotograf
Medlem sedan: 2006-04-20
Senast inloggad:

Jag är en person som gillar att vara ute i naturen gärna med kameran. Svart vitt är mitt sätt att fotografera men det utesluter inte att jag titt som tätt fotograferar i färg. Allt som oftast fotograferar jag landskap eller andra motiv från naturen.Men det finns såklart andra motiv som är intressanta. Jag har börjat intressera mig mer och mer för porträtt i miljö, nattbilder och makro. Stämmningen och ljuset har blivit mer och mer viktigt i mina bilder, ibland nästan viktigare än motivet. Har även börjat fotografera en del evenemang vilket är riktigt roligt och utmannade.

Senaste nytt:
Kämpar även med ett lite större landskapsprojekt som om inget oförutsett händer kommer att dra igång under våren 2013. Projektet heter Vättern en fotografisk resa och går mycket kortfattat ut på att jag cyklar runt Vättern och fotograferar landskapet vid sjön. Projektet tilldelades scandinavian photos foto stipendium 2013. Projektet finns även i bloggform.
https://vatternenfotografiskresa.wordpress.com/

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Svart-vitt, Vilda djur, Natur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i svartvitt. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Min största inspiration:
Det finns mycket som inspirerar. Allt från poeten Pär Lagerkvist till den engelska landskapsfotografen Fay Godwin. Alla fina fotografier på fotosidan är heller inte att förkasta och många av dem inspirerar.

Jag fikar helst:
På kanelbullar och kaffe. Så gott så att det skulle vara förbjudet =).

I kameraväskan har jag alltid:
Extra batterier, reserv minneskort, extra rulle film.

Drömbilden är:
Hård karg natur.

 
Svart&Vit/sepia
Vanligt
10 bilder
 
 
ANNONS