Annons
Användarnamn: J.J.
Ålder: 47 år
Bor: Stockholms län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2006
Medlem sedan: 2006-05-26
Senast inloggad:

Profilbild tagen av Eric Hjelmestam.


Har alltid gillat att fota men inte kommit igång ordentligt förän jag skaffade mig en Canon 350D. Nu har den fått bli back-up då Canon äntligen släppt en kamera som löser jag stört mig på eller saknat på 350D. Tror inte för en sekund att jag kommer att ta bättre bilder med 7D men att slippa croppa bort armbågar och grenar ur bilderna för att de inte syntes i sökaren ska bli så skönt. Eller att ens få en bild när det är dåligt ljus istället för att se en blinkande grön punkt i sökaren...

Mitt stora intresse är att fotografera så därför vill jag få till mina bilder med kameran, Photoshop är för mig bara något nödvändigt ont för att kompensera kamerans tillkortakommanden (inte för mina) eller för att leka med en bild och göra om en den helt och hållet.

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Nattbild, Bröllop, Studio, Posering, Porträtt, Natur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av erfarenhet. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

 
Dygnet runt
Vanligt
2 bilder
Människor
Vanligt
1 bilder
De 4 årstiderna
Vanligt
2 bilder
 
 
ANNONS