Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: NILS-ÅKE NIELSEN
Ålder: 55 år
Bor: KYRKHULT, Blekinge län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1980
Medlem sedan: 2006-06-27
Senast inloggad: (visas ej)

Jag heter Nils-Åke Nielsen och bor i Kyrkhult. Jag har ett eget litet hus i närheten av mina föräldrar. Titta på mina händer, så ser du att jag har krökta fingrar. Det beror på att jag har en speciell sjukdom som heter Marfans syndrom. Du kan läsa mer om min sjukdom på en av mina länkar.
Ett av mina största intressen är fotografering. jag lägger mycket pengar på det. Jag har en Canon eos 700 systemkamera. Jag beställer alltid mina bilder på cd så att jag också kan se dem på min dator.

Mitt dataintresse utvecklades under min tid på Särvux. Jag har skaffat en flat skärm och dvd och brännare och en scanner så jag håller på med det mesta.

Ett annat stort intresse som jag har är musik. Min stora idol sedan 1974 är Björn Skifs, som jag fick träffa när han var i Karlskrona. Och sen är jag med i föreningar som jag sitter i styrelsen i DHR och det är kul att får var med att påverka lite. Detta samhäller vi lever i, är vädigt tufft att leva i.

Jag har nu gått ur NHR styelsen och nu håller jag på med DHR och Tillgänlighetsgruppen i Olofströms kommun och är ansvarig för läst läst hörna som är en riksomfattande och finns i hela Sverige. Nu har fått en plast i HKR i Oloftröms kommun och det ska bli spännade.

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Barn, Digital efterbehandling, Husdjur / Tamdjur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
När jag tog på min idol Björn-skifs som var nere i Karlskrona 1999 och då hade jag en analog Canon eos 700.

Min största inspiration:
Att ta Landskaps bilder

Jag fikar helst:
Jag tycker det är kul att fika ute i naturen om det är fint väder och inte regnar.

I kameraväskan har jag alltid:
Canon Eos D30 Canon Speedlite 420 EZ Canon EF 75-300 1:4-5,6 11 Tamrac System 3 (Modell 5603) Canon EW -60 C Motljusskydd

Drömbilden är:
ATT FOTA EN BJÖRN

 
BLOMMOR
Vanligt
3 bilder
 
 
ANNONS