Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: mangus
Bor: skellefteå (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2002-05-20
Senast inloggad:

Tycker om att ta bilder, på mina kompisar men oftast på natur och nån gång emellanåt nåt djur.

Jag älskar att vara på väg, har ofta kameran i handen.
Det blir rätt många bilder tagna men tyvärr blir det inte alls så många som blir riktigt bra. Jag har skaffat mig en ny kompaktkamera och förhoppningsvis ska jag kunna ta fler bra bilder nu. Nu har jag också skaffat mig en "riktig" kamera som jag kan säga åt hur jag vill ha bilderna. Nu återstår bara att lära sig all den kan då inte jag är begränsningen.

Vem är jag?


Mina intressen:
Vilda djur, Action / Äventyr

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Jag låg på mage i säkert en halvtimme med pappas gamla systemkamera och pillade med inställningarna och tillslut så tog jag bilden på blomman som nu pryder en av mina loggböcker.

Mitt sämsta fotominne:
Måste vara när vi vandrade på nya zeeland, efter tre timmars vandring kom vi till en stuga där vi stannade och jag vred ur varenda klädes plagg jag hade pà mig, och min kamera blev vattenskadad.

Jag fikar helst:
med vänner.

Drömbilden är:
inte tagen än...

 
Annat
Vanligt
3 bilder
Skidåkning
Vanligt
7 bilder
 
 
ANNONS